Öntözési pályázat - Miért a Magtár Kft?

5 kiváló érv, ami mellettünk szól


KÉSZLETRŐL KISZOLGÁLT IGÉNYEK:

A pályázatok elhúzódó elbírálása nehéz helyzetbe hozta a beruházást már idén beindítani tervező gazdálkodókat. A legtöbb esetben az öntözőberendezések megrendelése, leszállítása és beüzemelése további hónapokat vesz igénybe. Ha Ön már az idei évben szeretné kihasználni az öntözéssel járó előnyöket, és nem szeretne lemondani az így keletkező többletjövedelemről, akkor mindenképpen kérje munkatársaink segítségét, hiszen készletről, AZONNAL képesek vagyunk kiszolgálni bizonyos igényeket, legyen szó szivattyúról, öntöződobról vagy akár komplett önjáró öntözőberendezésekről!

KÖZBESZERZÉSEK LEBONYOLÍTÁSA:

A jelenleg futó pályázati forma adott esetekben előírja közbeszerzés lefolytatását, de nem mindig egyértelmű, hogy arra valóban szükség van-e, és ha igen akkor milyen formában. Miután az öntözésben érintett piaci szereplők többségének ismeretlen terület a közbeszerzés, jól jöhet olyan szakemberek segítsége, akik évek óta ezen a területen dolgoznak. Sok múlhat egy közbeszerzés szakszerű lebonyolításán, ezért a Magtár Kft. örömmel segít Önnek abban, hogy azt olyan szakemberrel folytassa le, akiben bátran megbízhat.

KIVITELEZÉSI MUNKÁK:

A leggondosabban megtervezett rendszer és a legalaposabb mérlegelést követően kiválasztott berendezés sem fog tudni jól működni, ha a hozzá kapcsolódó kivitelezési munkákat nem a legkiválóbb minőségben végzik el. A Magtár Kft. sok kivitelező céggel áll kapcsolatban, akik egészen biztosan kiváló színvonalon fogják megvalósítani az Ön beruházását is.

SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ:

Ne feledje, hogy az újonnan üzembe állított öntözőrendszerek előbb-utóbb javításra fognak szorulni. Nem mindegy, hogy a folyamatos karbantartáshoz, illetve a később jelentkező meghibásodásokhoz az Ön beszállító partnere milyen szakmai segítséget tud nyújtani. Ahogy az sem, hogy a szükséges alkatrészek rendelkezésre állnak-e igény esetén. A Magtár Kft. öntözési irodája különös gondot fordít arra, hogy szerviz szakemberei folyamatos képzésekben részesüljenek, és széleskörű alkatrész bázissal rendelkezünk az esetleges igények azonnali kiszolgálására.

FINANSZÍROZÁS:

A beruházások komoly anyagi terhet jelenthetnek, ráadásul sok esetben –szerencsére- nem csak egy nyertes pályázattal kell boldogulni. Ha a finanszírozás területén segítségre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, biztosan találunk megoldást pénzügyi partnereinknél.


BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

 

Öntözési iroda

Tel: +36 56 510-130
       +36 56 424-905
Fax: +36 56 510-133

Email: ontozes[kukac]magtarkft.hu
Honlap: www.ontozes-magtarkft.hu

Váradi Balázs
öntözési üzletág vezető
+36 20/501-8720
varadi.balazs
[kukac]magtarkft.hu
Email írása

Kövesdi Ádám
mérnök - üzletkötő
+36 20/413-6973
kovesdi.adam
[kukac]magtarkft.hu
Email írása