Hírek, újdonságok:

STEYR traktorok meglepő áron - Ünnepelje velünk a gyár 70. születésnapját!

A STEYR traktorgyár idén ünnepli 70. születésnapját. A jeles évforduló alkalmából a MAGTÁR Kft. különleges kedvezményeket kínál minden hazai termelő részére.

Egy kis ízelítő ajánlatunkból:

STEYR KOMPAKT

A STEYR Kompakt sorozata forradalmasítja a költség-haszon elven alapuló gondolkodást. A modellek könnyűek, jó manőverező képességűek és rugalmasak. Kiváló tömeg/teljesítmény aránnyal rendelkező motorok kimagasló hatékonyságot biztosítanak. Akár mezőgazdaságról vagy erdészetről, kereskedelmi vagy városgazdálkodási feladatokról van szó, a Steyr Kompakt a legsokoldalúbb jármű, amely a piacon egyedülálló előnyöket biztosít önnek, kedvező beruházási és üzemeltetési költségek mellett.

Egyedi ajánlat: KOMPAKT 4095 (99 LE) 38.500 EUR + ÁFA-tól

Bővebben >>

Részletekért keresse területileg illetékes munkatársainkat >>


STEYR PROFI CLASSIC

Hatékonyság és sokoldalúság modern megjelenéssel: ezt nyújtja a STEYR Profi, mely kiváló munkát végez a szántóföldön és legelőkön, a gazdaságon belül, valamint egyformán alkalmas ipari vagy erdészeti használatra is. A Profi Classic mechanikus vezérlőegységgel, állandó folyadékszállítású hidraulikaszivattyúval és standrad verzióban magas tetővel áll a gazdák rendelkezésére.

Egyedi ajánlat: PROFI CLASSIC 6145 (158 LE) 64.000 EUR + ÁFA-tól

Bővebben >>

Részletekért keresse területileg illetékes munkatársainkat >>


STEYR CVT

Legyen szó szántóföldről, legelőről, logisztikáról vagy iparról: fokozatmentesen változtatható erőátvitelével és számos műszaki innovációjával a CVT széria a munkavégzés és a kényelem legmagasabb követelményeihez igazodik, rendkívüli költséghatékonyság és kiváló teljesítmény mellett.

Egyedi ajánlat: STEYR CVT 6185 (200 LE) 95.000 EUR + ÁFA-tól

Bővebben >>

Részletekért keresse területileg illetékes munkatársainkat >>