Hírek, újdonságok:

STEYR és MAGTÁR: Prémium minőség, biztos háttér

Vállalatunk büszkén tájékoztatja minden jelenlegi és jövőbeni partnerét arról, hogy 2016 decemberétől a Magtár Kft. a prémium minőségű STEYR traktorok magyarországi forgalmazója.

Vállalatunk több mint 25 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével. A Magtár Kft. alapítása óta minőségi termékek forgalmazását és megbízható szolgáltatás nyújtását tűztük ki célul. Mindig fontos szempont volt a mezőgazdasági termelők egyedi igényeinek figyelembe vétele. Ez a szemléletmód és értékrend határozza meg az üzleti stratégiánkat és mindennapi munkánkat egyaránt. Fő törekvésünk a gazdálkodókkal és a beszállítókkal kialakított hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolat.

A CNH cégcsoporton belül a STEYR traktorok PRÉMIUM kategóriájú termékek, melyek a mai kor követelményeinek minden tekintetben megfelelnek, a fejlesztésekben pedig az élen járnak. A STEYR traktorok magyarországi képviselete vállalatunk életében mérföldkőnek számít.

A STEYR traktorokra jellemző gazdaságos üzemeltetés, megbízható működés, könnyű kezelhetőség, kényelmes kialakítás, valamint a maximális hatékonyság.

A traktorok forgalmazása mellett cégünk kiemelt hangsúlyt fektet a magas színvonalú szerviz és alkatrészellátásra is. Az alkatrészellátást segíti a közvetlen gyári kapcsolat és annak közelsége is. A gazdák teljes körű kiszolgálását pedig a Magtár Kft. országosan kiépített szervizhálózata, több mint negyed évszázados agrárgép-piaci tapasztalata és területi képviselőinek szaktudása teszi lehetővé.

Ha Ön STEYR traktor tulajdonos vagy érdeklődik a márka iránt, regisztráljon honlapunkon és 10%-os alkatrész vásárlási kupont küldünk Önnek, melyet 2017. március 31-ig tud felhasználni. A REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTSON IDE!